Tegnekonkurranse for barn

"Sommergøy i Sigdal" trenger en logo, og Sigdal kommune inviterer derfor alle barn i 3. - 7. klasse i Sigdal til å sende inn sine forslag.

"Sommergøy i Sigdal" arrangeres av forebyggende helse i Sigdal kommune, nærmere bestemt Helsestasjonen i Sigdal, Sigdal ungdomsklubb og Sigdal Frivilligsentral. May Britt Neshagen fra Frivilligsentralen og Nina Heiser fra Helsestasjonen har ansvaret. De planlegger å gjenta fjorårets suksess, da 80 barn og unge fra hele Sigdal deltok på fire dager med gratis moro i slutten av sommerferien. 

I år skal det bli plass til alle som melder seg på! Arrangøren tar høyde for at det blir 130 barn med. Opplegget i år vil gå over fem dager, og de vil forflytte seg rundt i hele bygda med baser på ulike steder – fra Haglebu til Nerstad. Tilbudet vil være i uke 32/33 (torsdag, fredag, mandag, tirsdag, onsdag). Deltagerne skal kunne velge hvilke dager de vil være med. 

Bli med på tegnekonkurransen!

Går du selv i 3. til 7. klasse, eller kjenner du noen som gjør det? Da ønsker May Britt og Nina at du eller de du kjenner i målgruppen tegner forslag til en enkel logo for årets arrangement. Tegningen skal brukes i markedsføring av opplegget, og kanskje blir det også trykket opp t-skjorter med tegningen til alle som deltar? 

– Vinneren blir kåret innad hos oss i Sentrumsgården. Kanskje det blir en oppgave for den nystartede ressursgruppa på Frivilligsentralen, forteller May Britt.

Skolene i kommunen har mottatt informasjon om konkurransen, og May Britt og Nina håper på mange fine forslag. 

Bilde fra fjorårets sommerarrangement for barn og unge.

Bilde fra fjorårets sommerarrangement for barn og unge.

Slik deltar barna

  • Lag en enkel tegning, ikke større enn et vanlig A4-ark
  • Bruk tusj, fargestifter eller blyanter – det du selv liker å tegne med
  • Motivet er valgfritt, men gjerne noe som har med sommer og Sigdal å gjøre
  • Ta gjerne med ordet "Sommergøy" i tegningen
  • Skriv navnet på baksiden av arket
  • Lever tegningen hos Sigdal kommune eller Sigdal Frivilligsentral senest 29. mars

Trenger også frivillige

Har du lyst til å bidra som frivillig i årets sommergøy for barn og unge? Da er du hjertelig velkommen til å bli med. Ta kontakt med May Britt på Frivilligsentralen eller Nina på Helsestasjonen.

I fjor sommer fikk deltagerne både besøke Høyt & Lavt Modum, Sigdal Aktiv og kjøre gokart hos Sigdal Motorsenter. I tillegg var det rom for lek, spill og nye bekjentskaper. Du kan lese om fjorårets opplegg her: www.sigdal.no/aktuelt/jeg-har-ikke-kjeda-meg-ett-sekund