Møt Brannbamsen Bjørnis på Prestfoss brannstasjon

Brannbamsen Bjørnis gir barn omsorg og trygghet ved brann og andre ulykker, og har gode råd om brannvern til alle. Søndag 25. september kommer han til Prestfoss.

Prestfoss brannstasjon åpner dørene for alle som vil komme besøk. Brannstasjonen er åpen kl. 11.00-13.00, og Bjørnis vil være der fra ca kl. 11.00. Han blir i omtrent 15 minutter før han må reise videre til Noresund.

Både store og små får også muligheten til å møte de som jobber i brannvesenet, sjekke ut brannbilene og lære om utstyret de bruker når de rykker ut på hendelser. Kanskje blir det også mulig å spyle med en ekte brannslange? I tillegg blir det rebusløype med premier.

Årlig gratisarrangement

Åpen dag på brannstasjonen er et populært gratisarrangement som arrangeres hvert år som en del av den nasjonale brannvernuka. Dette er en uke som har ekstra fokus på brannsikkerhet. Det er Drammensregionens brannvesen IKS som arrangerer åpen dag.

Lese mer om brannvesenet i Sigdal

Lurer du på hvordan brannvesenet i Sigdal er organisert? Vi har tidligere skrevet om brannvesenet i Sigdal: – Der og da er man på jobb

6209