Artikkel Næringsliv Innbygger

Godt besøk i desember

Det er svært gledelig å se at iSigdal var så godt besøkt også i desember måned. Julekalenderen, hvor vi presenterte 24 lokale bedrifter, var tydelig populær.

Denne adventstiden forsøkte vi for første gang å ha en julekalender. Vi tok kontakt med lokale bedrifter som alle fikk de samme spørsmålene, og de 24 første som svarte fikk være med på kalenderen. Rekkefølgen på bedriftene som ble presentert var helt tilfeldig, og det var moro å se at dette engasjerte våre lesere. Kanskje ble man gjort oppmerksom på at Sigdal har mer å by på enn man først hadde tenkt?

Godt over 2000 besøk per uke i desember (over 2600 besøk en av ukene) er solide tall for en webside i vår skala.

Tempelseter Fjellstue var en av bedriftene som presenterte seg i vår julekalender.

Tempelseter Fjellstue var en av bedriftene som presenterte seg i vår julekalender.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bo, leve og skape

Vi higer ikke etter å være først ute med sensasjoner og nyheter, men setter fokus på historiene bak. De som bor her, lever her og skaper her.

Vi ønsker å skrive saker som du kan kose deg med i ro og mak, og som gjør deg stolt av å være en del av Sigdalssamfunnet.

Er det én ting som er sikkert, så er det at Sigdal aldri blir tomt for interessante temaer å skrive om og lese om.

4471
Artikkelen fortsetter under annonsen

Annonsering på sigdal.no

Sigdal.no er et annonsefinansiert nettsted. Daglig har vi mange besøkende som kan skape oppmerksomhet rundt din bedrift - enten du ønsker redaksjonell omtale i form av en nyhetssak, egen bedriftsoppføring eller en bannerannonse på nettsiden.

Artikler på Sigdal.no deles dessuten på vår facebookside, hvor vi har over 2000 følgere. Takket være sosiale mediers natur, når vi imidlertid langt flere.

Sigdal.no har både lesere som bor i bygda og som har fritidsbolig her, men også mange andre med tilknytning til Sigdal. Leserne er i de fleste aldersgrupper.

Sigdal.no driftes av Sigdal Næringsforum og NYG Reklame AS. Sigdal Næringsforum består av:

  • Sigdal Industriforening
    • Sigdal Utvikling
  • Sigdal og Eggedal Turistservice
  • Buskerud Næringshage
  • Sigdal Kommune
  • Faglag i landbruket
  • Prestfoss Handels- og Næringsforening


Ta kontakt med Mari Landerud Haugen, NYG Reklame AS, på mari@nygreklame.no eller 924 36 713 for mer informasjon om annonsering på sigdal.no.