Hold av palmesøndag for påskens fineste skitur

Palmesøndag 24. mars 2024 er det klart for det familievennlige skirennet Holmvassløpet. Ingen tidtaking, matstasjon og premiering ved målgang – en perfekt start på påsken!

Holmvassløpet 2024 blir den 48. utgaven av det populære turrennet som går fra Haglebu til Tempelseter. Litt avhengig av hvordan traseen går (bestemmes ut fra snømengde og forhold) er det mellom 23 og 25 km langt. 

Holmvassløpet har vært arrangert av Eggedal IL siden midten av 1970-tallet. Ansvarlig for Holmvassløpet, Øystein Frøvold, gleder seg til nok en gang å kunne ønske store og små med på tur:

– Vi håper mange blir med på Holmvassløpet, både lokale og fritidsboere, og skal gjøre vårt ytterste for at alle får en god opplevelse, sier han.

7869

Praktisk informasjon om Holmvassløpet

Holmvassløpet går i det vakre og lett kuperte fjellterrenget mellom Haglebu og Tempelseter. Det handler ikke om å komme første i mål eller bære tyngst sekk, men å nyte fjellet med de du er glad i. Du står altså helt fritt til å velge både skistil og tempo, så lenge du koser deg på tur. Holmvassløpet er et renn for hele familien.

Underveis er det en stasjon hvor det serveres appelsiner, og omtrent midtveis er det matstasjon med servering av saft. Her er det også varme griller som du kan bruke til medbrakte ostesmørbrød, pølser eller annet godt.

7870

Ved målgang på Tempelseter er det igjen servering av saft og utdeling av diplomer til alle. Du får merke for 2. og 5. gang, og premiering etter 10, 15, 20 osv. deltagelser. Det blir også trukket fine gavepremier på startnummer.

Tempelseter Trollstue holder åpent og kan by på både kaldt og varmt i glass, kopp og tallerken. Haglebu Fjellstue åpner også dørene og frister med musikk, servering og god stemning utover ettermiddagen.

Det går busser både om morgenen og om ettermiddagen, og dette er inkludert i prisen. Mer informasjon finner du her: https://www.holmvasslopet.no/ og på påmeldingssiden https://signup.eqtiming.com/?Event=Holmvasslopet

7881

Mange å takke

Holmvassløpet kan arrangeres takket være blant annet god dugnadshjelp fra mange medlemmer i idrettslaget, Røde Kors som stiller opp med appelsinservering underveis og scooter for å passe på sikkerheten, og velvillighet hos Haglebu Fjellstue hvor starten går, og hos Tempelseter Trollstue hvor målgangen er.

 

Mer info og påmelding

Her finner du mer info og påmelding: https://www.holmvasslopet.no/