Mobilnavigasjon

Firmadetaljer

Sigdal Aktiv tilbyr alt fra enkeltaktiviteter til komplette pakker. I tillegg til aktiviteter og opplevelser, har vi dyktige samarbeidspartnere innen servering, overnatting og transport.

Vi har vår base i Eggedal, men inkluderer gjerne opplevelser i områdene rundt oss i våre tilbud. Ta med deg dine venner og kollegaer til oss. Vi finner rett type aktivitet for din gruppe, og skreddersyr gjerne program for hele oppholdet!

Sigdal Aktiv er et privat aksjeselskap etablert i januar 2019. Blant de mange aksjonærene finner vi lokale bedrifter og privatpersoner. Selskapet skal utvikle nye aktiviteter og tjenester innen reiselivet i Sigdal, organisere, markedsføre og selge ulike konsepter innen reiselivet ut mot bedrifter, familier og grupper, samt bistå ulike tilbydere i reiselivet slik at de øker sin attraktivitet og synlighet i markedet.

Vi henvender oss mot grupper spesielt; firmagrupper, venner, skoleklasser og idrettslag. Men også arrangement og eventer kan vi bistå med. I perioder tilbyr vi aktiviteter for individuell påmelding.

Bedriftsfaner

Besøk oss

Eggedalsveien 1533, 3359 Eggedal Veibeskrivelse

Ring oss

938 93 009 Ring nå

Mail oss

post@sigdalaktiv.no Send E-post

Utforsk mer

https://sigdalaktiv.no/ Besøk nettside