Mobilnavigasjon

Firmadetaljer

Elverafting, skitur, brettpadling, trugetur, gokart, isbanekjøring, topptur... Aktiviteter og guider bestiller du hos oss.

Hos oss kan du være med på elverafting allerede fra slutten på vinteren. Så snart isen er borte, er vi klare. Vi har høykvalitets tørrdrakter og hansker til alle deltakerne. Så selv om det er kjølig i været, klarer du deg fint! Med godt kvalifiserte guider og topp utstyr, inviterer vi til en tur med mye latter og glede.

Bli med oss på SUP (Stand Up Paddle)! På norsk kaller vi gjerne dette for brettpadling. Vi bruker stødige brett, og gir deg hjelp og praktiske råd underveis. Om sommeren padler vi gjerne barbeint og med badetøy når forholdene frister for det. Er det kjølig i været, bruker vi tørrdrakt. Vi tilbyr SUP-turer fra tidlig på våren til langt utpå høsten.

Sigdal Aktiv sin egen aktivitetspark ligger i Eggedal sentrum. Tema i aktivitetsparken vår, som vi for øvrig kaller Beverskogen, er lek og moro i skogen. For barn og voksne, hele året! Vi har 10 aktiviteter som utfordrer enkeltprestasjoner og krever lagarbeid. I løpet av et 2-timers program vil vi være innom ca 6 stasjoner. Et besøk i vår aktivitetspark passer for gruppestørrelser fra 10 til 100 personer.

Hos oss kan du også leie guide for topptur, eller en mindre krevende tur i lavlandet. Er det snø går vi gjerne på truger. Våre TUBBS truger er lette å gå på, og har godt grep på hardt underlag. En populær tur er opp til Madonnastatuen på Bjønneskortanatten i Eggedal, ca 1020 meter over havet.

Sigdal Aktiv er et privat aksjeselskap etablert i januar 2019. Blant de mange aksjonærene finner vi både bedrifter og privatpersoner. Selskapet skal utvikle nye aktiviteter og tjenester innen reiselivet i Sigdal, organisere, markedsføre og selge ulike konsepter innen reiselivet ut mot bedrifter, familier og grupper, samt bistå ulike tilbydere i reiselivet slik at de øker sin attraktivitet og synlighet i markedet.

Sigdal Aktiv tilbyr alt fra enkeltaktiviteter til komplette pakker. I tillegg til aktiviteter og opplevelser, har vi dyktige samarbeidspartnere innen servering, overnatting og transport.

Vi henvender oss mot grupper; firmagrupper, reiseselskap, skoleklasser og idrettslag. Men bistår også ved arrangement og event. I tillegg tilbyr vi aktiviteter for individuell påmelding.

Vi har vår base i Eggedal, men inkluderer gjerne opplevelser i områdene rundt oss i våre tilbud. Ta med deg dine venner og kollegaer til oss. Vi finner rett type aktivitet for din gruppe, og skreddersyr gjerne program for hele oppholdet. Vi ser fram til å høre fra deg!

Bedriftsfaner

Besøk oss

Eggedalsveien 1533, 3359 Eggedal Veibeskrivelse

Ring oss

919 09 143 Ring nå

Mail oss

post​@sigdalaktiv.no Send E-post

Utforsk mer

https://sigdalaktiv.no/ Besøk nettside