Nissefest for smånisser

Onsdag 28. desember inviterer vi i Haglebu DA til nissegøy på Haglebu fra kl. 15.30 til kl. 17.30. Møt opp i kafeteriaen på Haglebu Skisenter for felles moro.

Vi starter nissefesten med en tur ut i skogen ca. 400 meter. Vi planlegger et fakkeltog, og på vei tilbake håper vi å være heldige nok til å møte nissen, som har med seg både deilige porsjoner julegrøt og små gaver til alle deltakerne. Husk å kle dere godt, slik at vi kan nyte kvelden uten å fryse. Deretter vil det være julesang, lek og moro rundt juletreet inne i kafeteriaen i heisen.

Nissefesten koster bare kr 150,- per barn eller voksen, inkludert i prisen er grøt, saft, fakkel og gave fra nissen. Betalingsinformasjon sendes på mail ved påmelding. Det er viktig å melde seg på innen fristen for å sikre nok grøt og gaver til alle. Kafeteriaen på Haglebu Skisenter vil være åpen for mat og drikke.

Påmeldingsfristen er 26. desember via post@haglebuskisenter.no. Vær tidlig ute for å sikre plass. Vi i Haglebu DA håper på en kveld med masse lek og moro!