Bli med på kokkekurs for å utvikle sesongbaserte menyer. Lær å utnytte norske og lokale råvarer, slik at du kan gi dine gjester en bedre smak av Norge.
Hva lærer du?
Du får verktøy og kunnskap for å gi dine gjester en god og lønnsom meny, samt innføring i generell økonomi og hygiene. Kurset har fokus på å bruke flere norske råvarer og utvikle menyvariasjon basert på sesong.
Det er maks 20 bedrifter som kan være med.
Kursholdere: Kulinarisk Akademi m/Kjell Patrick Ørmen Johnsen
Dag 1: kl. 12-17
Dag 2: kl. 09-13
Mer detaljer om kurset på denne linken: https://www.nhage.com/.../lokalmatkurset-lokalmat-pa-menyen
Hva lærer du?
Du får verktøy og kunnskap for å gi dine gjester en god og lønnsom meny, samt innføring i generell økonomi og hygiene. Kurset har fokus på å bruke flere norske råvarer og utvikle menyvariasjon basert på sesong.
Det er maks 20 bedrifter som kan være med.
Kursholdere: Kulinarisk Akademi m/Kjell Patrick Ørmen Johnsen
Dag 1: kl. 12-17
Dag 2: kl. 09-13
Mer detaljer om kurset på denne linken: https://www.nhage.com/.../lokalmatkurset-lokalmat-pa-menyen
Pris: 1500,- NOK per bedrift eks. mva. Målbedrifter av Buskerud Næringshage AS og medlemsbedrifter av Nore og Uvdal Næringsselskap SA betaler kr. 800 NOK per bedrift eks. mva. Kurset er delfinansiert av Innovasjon Norge og dermed er det en hyggelig pris på et godt kurs.
Påmelding innen 4. januar: https://buskerudnhage.hoopla.no/sales/lokalmatkurset
Spørsmål? Kontakt Gro Irene, 92261233, groirene@nhage.com
Påmelding innen 4. januar: https://buskerudnhage.hoopla.no/sales/lokalmatkurset
Spørsmål? Kontakt Gro Irene, 92261233, groirene@nhage.com