Artikkel Annonseinnhold

– Takk for tett tak!

Annonseinnhold: Innholdet i denne artikkelen er betalt av annonsør og kan inneholde annonselenker/ og eller produktplassering.
Nå blir det slutt på mopping av gulv og bøtter som skal fange regnvannet i Sigdalshallen! Nedre Sigdal Idrettsforening takker gode støttespillere som SpareBank 1 Modum for at det endelig blir tørt gulv i bygdas storstue.

Sigdalshallen ble bygd for 40 år siden og har vært flittig brukt siden. Selv om 40 er flott, begynte alderen å tynge på noen ganske vesentlige områder. Taket har i økende grad begynt å lekke, og den gamle oljefyren måtte byttes før vi skriver 2020.

Mange steder er det slik at kommunen eier slike bygg, men idrettsforeningen har beholdt hallen i eget eie helt siden starten. Det betyr ansvar for alt av vedlikehold. I sommer ble oljefyring byttet ut med energibrønn og topp moderne varmeanlegg. Nå er arbeidet med nytt tak i full gang.

– For et idrettslag som oss er det alfa og omega med den økonomiske hjelpen fra SpareBank 1 Modum når vi nå skal ordne taket. Banken er vår hovedsponsor og har i tillegg bidratt mye på med den årlige gavetildelingen, forteller en takknemlig Steinar Neshagen, leder i Nedre Sigdal Idrettsforening. Rett innenfor dørene på Sigdalshallen henger de synlige bevisene på summene som idrettslaget har mottatt gjennom gavetildelingene.

Kjetil Jokstad (til venstre) og Steinar Neshagen er takknemlig for SpareBank 1 Modum sin årlige gavetildeling.

Kjetil Jokstad (til venstre) og Steinar Neshagen er takknemlig for SpareBank 1 Modum sin årlige gavetildeling.

Godt samarbeid

Hos SpareBank 1 Modum har de nemlig bitt seg merke i engasjementet og «trøkket» hos sigdølingene. Sammen med andre gode støttespillere, blant annet Sigdal Kommune og Sparebankstiftelsen DNB, gjør den økonomiske hjelpen fra banken at Sigdalshallen nå får en vel fortjent rehabilitering.

– Nedre Sigdal Idrettsforening er en klubb vi er veldig glade for å ha samarbeid med. Det er stor aktivitet her og flinke folk som får til mye. Derfor er det moro å kunne hjelpe til, roser markedskonsulent hos SpareBank 1 Modum – Ole Gunnar Fidjestøl.

Kjetil Jokstad er sponsoransvarlig i NSIF. Han ser med glede at hallen nå blir god som ny, men vel så viktig er det at vedlikeholdet blir enklere i årene som kommer. Å ha en fast hovedsponsor som årlig bidrar med inntekter gir dessuten trygghet og spillerom. NSIF har i dag har rett under 500 medlemmer. Det er god oppslutning i en kommune med snaue 3500 innbyggere.

Steinar Neshagen (fra venstre) og Kjetil Jokstad fra NSIF takker Jens Edvard Kristiansen og Ole Gunnar Fidjestøl fra SpareBank 1 Modum for hjelpen.

Steinar Neshagen (fra venstre) og Kjetil Jokstad fra NSIF takker Jens Edvard Kristiansen og Ole Gunnar Fidjestøl fra SpareBank 1 Modum for hjelpen.

– Banken er en solid aktør å ha med på laget. Gavetildelingen deres er helt unik og har tidligere gjort blant annet at vi har kunnet bygge ballbingen på Nerstad og kjøpe en tråkkemaskin til langrennsløypene, forteller Kjetil.

I løpet av vinteren blir nemlig hele 18 km med skispor kjørt i lysløypa på Nerstad, på jordene og i skogene rundt. Da er det viktig å ha utstyr som fungerer. Hele løypenettet tar 6-7 timer å tråkke og registreres underveis på Skisporet.no.

– Takket være vår hovedsponsor kan vi ha mye fokus på det som er viktigst for oss, nemlig aktivitetene våre.

– Det betyr at gruppene kan jobbe friere, vi slipper å arrangere kakelotterier som kaster lite av seg og vi holder aktivitetsgebyrene lave. Idretten i Nedre Sigdal IF skal fenge så bredt som mulig og være for alle, sier Kjetil.

Ballbingen på Nerstad er også blitt en realitet takket være SpareBank 1 Modum.

Ballbingen på Nerstad er også blitt en realitet takket være SpareBank 1 Modum.

Vipps, så er det gjort!

Bedriftsrådgiver Jens Edvard Kristiansen er en av de som hjelper idrettslaget med søknader når de trenger det. Han innrømmer at de strekker seg langt for lokale lag og foreninger slik at de skal få det de trenger.

– Den daglige kontakten er det våre kollegaer på betalingsformidlingen som har. De sørger for at løsningene vi tilbyr fungerer godt og vi får ofte tilbakemeldinger på at vi er lett tilgjengelige både på telefon, mail, chat eller ved personlig oppmøte om det trengs, forteller Jens Edvard.

– Vi ser på SpareBank 1 Modum som vår lokalbank.

– For oss er det lettvint å reise til Åmot eller Vikersund når vi trenger å snakke med noen i banken, sier Steinar.

Nedre Sigdal bruker blant annet Vipps. Nå er det slutt på å måtte samle sammen småpenger til kiosksalg og inngang. Med Vipps kan man betale både for kaffe, vaffel og billett til podens kamp.

– Vipps er et veldig realt alternativ. Vi ser at flere og flere velger å betale med mobilen sin. Men vi tar fortsatt imot kontanter også, understreker Kjetil og Steinar, som gleder seg til å ønske publikum velkommen til vinterens aktiviteter i Sigdalshallen – en 40-åring med tett tak!

Tett tak og tørt gulv i Sigdalshallen! Ikke rart både NSIF og SpareBank 1 Modum er fornøyde.

Tett tak og tørt gulv i Sigdalshallen! Ikke rart både NSIF og SpareBank 1 Modum er fornøyde.