Artikkel Reiseliv Oppleve

Sommer og snø på stranda

Hva får du når du kombinerer Soneren, sandstrand, sol, ski og snø? Jo, det skal du få se her!

– Når årets første sommerdag virkelig slår til, så er det vel bare å kontre med snø og ski for å tviholde på vinteren, sier skikjøreren Anders Backe, som er bosatt i Sigdal.

Han har gått sammen med Visit Norefjell, og mandag denne uka tok den spreke karen skia fatt, over både sand, vann og et luftig hopp bygget av snø – på stranda. Snøen ble tilkjørt fra fjellet, og ble brukt godt før solstrålene etter hvert tok knekken på den.

Innsatsen til Anders ble grundig dokumentert av NYG Reklame, som også gjorde flere andre opptak på Sandsbråten mandag. I den forbindelse ble det etterspurt statister som kunne nyte årets første sommerdag på stranda, og noen tøffe strandløver dukket opp.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spennende kampanje på gang

Bakgrunnen er at det jobbes med en markedsføringskampanje for reiselivet rundt Norefjell, fra Vikersundbakken i sør til Bjørneparken i nord. Det er NYG Reklame som lager kampanjen, på oppdrag fra Visit Norefjell, Visit Sigdal, Krødsherad kommune og Sigdal kommune.

Gjennom denne kampanjen vil man vise nordmenn den store variasjonen i tilbud som finnes i området når sommeren kommer.

For Anders Backe er sommerfavoritten i Sigdal klar:

– Det er jo godt å kunne tviholde på vinteren her hjemme så lenge som mulig, men utover sommeren blir det naturlig nok mer action på både vann og land! Jeg skal både rafte og sykle, sier han.

Anders legger til:

– Et godt tips til de som vil prøve noe nytt og spennende i bygda, er å teste aktiviteter i vannet. Her finnes det noe som er tilpasset alle, både rolig og full action!

Under kan du se filmen av Anders som kjører ski på Sandsbråten.