Skal selge Sigdal på Hyttemessen

14.-16. april er det klart for den populære Hyttemessen på Hellerudsletta. Sigdal er godt representert.

På Hyttemessen samles «alt» på ett sted: hyttetomter, hyttemodeller, interiør, energiløsninger, ulike tekniske installeringer og aktuelle tjenester for hyttefolk. Her kan folk med hytte, eller en hyttedrøm, finne det meste som har med hyttelivet å gjøre.

– Vi har sammen med våre medlemmer organisert en felles stand på årets hyttemesse.

 – Her skal vi vise frem fjellet, bygdene og alle de fine opplevelsene og aktivitetene området vårt kan by på, forteller Guro Storebraaten Kolbjørnsrud, leder for handel og reiseliv i Sigdal Utvikling.

Under ser du noen av bildene som er brukt i magasinet og som viser en bitteliten del av mangfoldet som Sigdal har å by på.

Disse bedriftene fra Sigdal møter du på Hyttemessen

Bedriftene fra Sigdal som deltar på felles stand er Studio Sigdal, N. Eggedal Hyttemøbel, Søtelifjell Hyttegrend, LY Hytta og Sigdal Heating Solutions.

– Vi har også med oss vårt splitter nye Sigdal-magasin, hvor leserne kan bli bedre kjent med det vi har å by på, forteller Guro videre. Link til det nye magasinet finner du nederst i saken.

I tillegg til Sigdal Utvikling og bedriftene nevnt tidligere, vil folk også møte Visit Norefjell og Sigdal Aktiv på standen. Ordfører Tine Norman skal dessuten være til stede på standen lørdag.

– Ønsker at så mange som mulig skal få øynene opp for området vårt

Daglig leder i Sigdal Utvikling, Per Arne Lislien, forteller at det er to hovedgrunner til at Sigdal ønsker å delta på Hyttemessen denne våren.

– Vi skal profilere bedriftene, og ikke minst området.

– Selv om det kanskje er en brems i hytteutviklingen akkurat nå, betyr ikke det at det er helt stopp. Det skjer mye her og vi ønsker at så mange som mulig skal få øynene opp for området vårt. Når markedet nå er litt tregere, bør man jobbe for å bli enda mer synlig, sier han.

Både Per Arne og Guro er spente på hvordan besøkstallene blir på årets hyttemesse, og håper på mange gjester.

3D-illustrasjon av Sigdals stand.

3D-illustrasjon av Sigdals stand.

Tar i bruk ny områdeprofil

Sigdals stand er preget av fargen grønn og den observante beskuer vil også legge merke til en ganske ny logo. Den inneholder bokstaven N, et varde-ikon og navnet Norefjell. Dette er Norefjellregionens nye felles profil som skal være samlende for alt regionen har å by på, rettet mot innbyggere, næringsliv, turister, fritidsinnbyggere, reiseliv og ulike utviklingsprosjekter. Designet til områdeprofilen er utarbeidet for Sigdal og Krødsherad kommuner i forbindelse med kommunedelplanene for Norefjell.

Sigdal Utvikling har allerede tatt i bruk Norefjells nye områdeprofil på Velkomstsenteret i Eggedal, og tar også den grønne profilen med seg i sin tilstedeværelse på Hyttemessen.

Sjekk ut det nye magasinet

I Sigdals nye reiselivsmagasin kan du blant annet lese om den langstrakte bygda vår, hytteområdene, bedrifter som Eggedal Borgerstue og Sigdal Maskinforretning, det lille, store idrettslaget Eggedal IL, kultur og museer som Nastadborgen og Galleri Skredsvig, og mye, mye mer.

Bla i magasinet her: Reiselivsmagasin Sigdal.