Satser på Trailguide – ny webløsning for sykkelstier

Norefjellområdet er i ferd med å bli en sykkeldestinasjon! Norefjell har et nettverk av spennende sykkelruter og stier, nå satses det for fullt på å samle denne informasjonen i en genial app.

I sommer er det ingen tvil om at sykling har vært populært. Elektriske terrengsykler er i vinden for tiden, og flere aktører i området har startet med utleie, det har fått massiv respons.

«Utemagasinet» beskriver Norefjell som et terrengsykkelmekka! De trekker frem Høgevarde og sier at «en kort dagstur hjemmefra kan de fleste østlendinger sykle 1327 fallhøydemeter flytsti på en tur».

Høsten er like rundt hjørnet, og det er ingen grunn til å pakke bort sykkelen. I høst kan du oppleve vill natur og flotte opplevelser fra sykkelsetet. Kjenn på frihetsfølelsen langs stier og fjelltopper!

Satser på app

Visit Norefjell har startet et arbeid som skal samle informasjon om sykkelruter i området, derfor er det investert i en løsning som heter «Trailguide».

«Trailguide» er en nettbasert brukerstyrt guide der du kan finne bra stier for stisykling akkurat der du er nå, eller planlegger å være om litt. Du kan bruke Trailguide til å finne ut hvor du er på kartet om du har rotet deg bort, du kan bruke det til å søke etter nye stier, eller du kan dele dine favorittstier med andre stisyklister.

Anders Backe er stor sykkel-entusiast.

Anders Backe er stor sykkel-entusiast.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvordan virker det?

Tjenesten er en web-app som viser stier på kartet. Du kan zoome inn og ut av kartet og trykke på en sti for å få mer informasjon om stien. For hver sti finner du informasjon om vanskelighetsgrad, type, beskrivelse og adkomst. Du har også muligheten til å finne en liste over andre stier i nærheten eller du kan liste opp alle sortert på avstand fra din posisjon.

Siden tjenesten er en web-app fungerer den på både pc, mac, iphone, android, windows phone, nettbrett og alt annet av moderne mobilt utstyr med en skjerm og tilgang til internett. Trailguide tar i bruk gps-enheten i telefonen din for å finne ut hvor du er og gjør det lett å lokalisere stier der du faktisk befinner deg. Trailguide funker rett og slett som en app.

Full fart med Anders Backe!

Full fart med Anders Backe!

God tur!

Det finnes turer for alle, de er av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad og krever forskjellig grad av fysisk form. Noe for både liten og stor. 

Uansett om du ønsker en rolig sykkeltur med familien, eller heftig stisykling i fjellet, så bør du sjekke ut Trailguide! Se mulighetene her: https://www.visitnorefjell.com/no/se-og-gjore/sykling/