Artikkel Bo og jobbe Oppleve

Peter Pan i sirkustelt

– Vi er kjempestolte av å ha fått muligheten til dette, sier Hilde Teksle Gundersen, kultur- og ungdomsleder i Sigdal kommune. Aldri tidligere har Brageteatret hatt et så stort arrangement i Sigdal.

Hilde forteller videre at Sigdal kommune har et tett samarbeid med Brageteatret, og at de fikk forespørsel om det fantes en plass i Sigdal som egnet seg for sirkustelt. Det gjør det så absolutt på grusbanen på Kringstad. Her har det blant annet vært arrangert sirkus flere ganger tidligere.

Forestillingen har premiere i Drammen onsdag 6. september. Deretter spilles den i Sigdal, Kongsberg og Asker. Grusbanen på Kringstad har derfor blitt med i et godt, men lite selskap.

Onsdag 11. og torsdag 12. september spilles Peter Pan i Prestfoss. Forestillingen begynner kl. 18.00 begge dager.

Peter Pan og Wendy flyr til Aldriland. Foto: Signe Fuglesteg Luksengard.

Peter Pan og Wendy flyr til Aldriland. Foto: Signe Fuglesteg Luksengard.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Historien om Peter Pan

En gammel historie våkner til live igjen – en historie om å drømme seg bort, glemme virkeligheten og ikke minst slåss mot sjørøvere. Dette er en eventyrlig fortelling for barn og voksne.

– Forestillingen har fått 5-årsgrense, og den grensen vil vi oppfordre publikum til å holde. Selvfølgelig må hver og en vurdere hva deres barn kan se, men generelt kan vi si at dette er en forestilling som ikke egner seg for to- og treåringer, forteller Hilde videre.

Foto: Anne Valeur.

Foto: Anne Valeur.

Historien om Peter Pan er fortalt mange ganger tidligere, både på scene og filmlerret. Denne gangen er det Brageteatret som står for forestillingen. Brageteatret er et regionteater for Buskerud, med særlig fokus på scenekunst for barn og unge. De lover at deres Peter Pan blir annerledes og fantastisk.

I rollene finner vi Kari Onstad, Mimmi Tamba, Iselin D. Bestvold, Anette Løbacj og Hina Zaidi. Det er Jude Christian som har regi.

Billetter kjøpes på brageteatret.no. Det er plass til 120 personer per forestilling.

– Vi kan love en «tett på» teateropplevelse for hele familien, skriver Brageteatret på sin nettside.

Peter Pan og Kaptein Krok. Foto: Signe Fuglesteg Luksengard.

Peter Pan og Kaptein Krok. Foto: Signe Fuglesteg Luksengard.