Nysgjerrig på LY Hytta? Kom på visning i høstferien!

Kanskje har du sett bilder av LY Hytta, og er nysgjerrig på hvordan hyttene egentlig oppleves? Da kan du reise på åpen visning av hytter i høstferien – både på Trøgaset og Norefjell.

Visste du at i Sigdal har vi en hytteprodusent som har utviklet og bygger moderne hytter i moduler? Produksjonslokalet ligger i Molund Næringspark i Nedre Eggedal, og herfra triller det titt og ofte lastebiler med LY Hytta-moduler av gårde – på vei til sjøen, fjellet eller skogen – akkurat der kjøperen har kjøpt seg tomt på det sentrale Østlandet.

Fra produksjonshallen til LY Hytta.

Fra produksjonshallen til LY Hytta.

Ideen om LY Hytta lå til modning i bakhodet på daglig leder Bjørn Olav Leer i mange år, før hytta endelig ble lansert med et brak på Hyttemessen på Hellerudsletta i 2019. Tanken bak LY Hytta var å gi flere muligheten til å kjøpe en moderne hytte med særpreg, tett på naturen, til en fornuftig pris.

Bjørn Olav Leer, daglig leder i LY Hytta.

Bjørn Olav Leer, daglig leder i LY Hytta.

Sjekk ut LY Hytta i høstferien

LY Hytta inviterer til åpen hytte to steder i høstferien, lørdag 7. oktober: på Trøgaset kl. 12.00-13.00 og på Norefjell kl. 14.00-15.00. Skulle du falle pladask for en av disse hyttene, så er både LY Hytta på Trøgaset og på Norefjell til salgs!

Om du vil ha mer informasjon, eller ønsker å avtale visning en annen dag, ta kontakt med Bjørn Olav på tlf. 994 61 339 eller post@lyhytta.no.

LY Hytta har et moderne uttrykk.

LY Hytta har et moderne uttrykk.

Stadig flere velger solcellepaneler

Solcelleanlegg som en del av strømforsyningen på hytta har blitt et svært populært tiltak den siste tiden. LY Hytta fås selvsagt også med solcellepanel. Som et eksempel har den største hyttemodellen Glimre et gjennomsnittlig strømforbruk på 7000 kilowattimer per år. Forventet produksjon fra solcellene er 7000-9000 kilowattimer.

– Strømmen du produserer, men ikke bruker selv, selges på det åpne markedet og avregnes på strømregningen, sier Ivar Stefferud, prosjektleder og installatør hos Krøderen Elektro. Det er Krøderen Elektro som leverer solcelleanlegg til LY Hytta.

Stadig flere velger solcellepanel på hytta.

Stadig flere velger solcellepanel på hytta.

– Du føler at du er tett på naturen selv om du er inne

Det sier en av de som har kjøpt hytte fra LY Hytta – Ruben Skogvold-Knutsen. Du kan lese om og se videoer fra deres hytte fra LY Hytta i Søtelifjell i denne artikkelen på LY Hyttas nettsider

 

Ønsket ekstra plass for barna – løsningen ble spesieltilpasset anneks

Maria Saastad og Jonas Halvor Hogganvik ønsket ei hytte hvor barna kunne få sin egen tumleplass. De trodde først LY Hytta ville bli for liten, men beskjeden fra gründer og daglig leder Bjørn Olav Leer var klar: – Vent ei uke, så skal vi løse det.

Les hele saken her på LY Hyttas nettsider.