Nå har dette bygget fått nytt navn

Sigdal kommune mottok mange forslag til hva dette bygget skal hete. Nå er vinnernavnet bestemt!

Juryen bestod av barn og unge, kommuneoverlege, politikere og representanter fra næringslivet. De vurderte alle de nær 60 innsendte forslagene, og landet til slutt på at bygget skal hete:

SENTRUMSGÅRDEN

Juryen ga følgende begrunnelse for avgjørelsen:

– Sentrumsgården er et navn som på en god måte beskriver stedet, og som vil fungere for alle de funksjonene som skal samles i bygget, både offentlige tjenester og næring.

En del av intensjonen med å kjøpe bygget var sentrumsutvikling og å videreutvikle Prestfoss til å bli et pent og et attraktivt sted. Bygget skal nå gjennom en solid oppgradering og er antakelig innflyttingsklart igjen innen et års tid.

Signe vant

Det var Signe Skare, bosatt i Prestfoss, som foreslo vinnernavnet. Hun ga også en kort og god begrunnelse for navneforslaget:

«Dette bygget ligger midt i sentrum og det vil huse mange yrkesgrupper og folk.»

Da Signe fikk nyheten om at hennes forslag vant, ble hun glad.

– Det er jo litt rart å tenke på at alle skal kalle bygget det som jeg har foreslått. Jeg valgte å sende inn dette forslaget fordi jeg synes det er plass til mye innenfor det navnet, ikke bare tilbud som handler om helse, forteller Signe.

Hilde overleverer premien til Signe.

Hilde overleverer premien til Signe.

Fredag 25. september fikk hun overrakt en illustrasjon av bygget med det nye navnet, Sentrumsgården, og gavekort for to hos Sigdal Aktiv. Hilde Teksle Gundersen i Sigdal kommune har vært ansvarlig for igangsetting og organisering av konkurransen.

– Så moro, men jeg kommer nok ikke til å få brukt gavekortet hos Sigdal Aktiv denne høsten, ler Signe. Hun er nemlig én uke over termin med barn nummer to, og vesle Konrad på 2 ½ år blir snart storebror. 

– Men neste år gleder jeg meg til å bruke premien, og har veldig lyst til å prøve rafting, sier en fornøyd vinner.

Velkommen til Sentrumsgården!

Velkommen til Sentrumsgården!