Har du en god idé og vil ha hjelp til å realisere den?

Er din idé det neste store? 01.oktober 2020 er frist for å melde seg på for å være med i kampen om å bli årets vinner av StartUpp, sier Benedikte Pettersen som er prosjektleder for StartUpp 2020.

- Vi ser nå etter nye spennende ideer fra Sigdal, Modum og Krødsherad innen reiseliv, produksjon, teknologi eller nye produkter. Vi oppfordrer alle som sitter på en ide å melde seg på, sier Benedikte Pettersen i Buskerud Næringshage.

- Vi er nå klare med StartUpp 2020 og har et fullt program for å kunne hjelpe til med utvikling og realisering av nye spennende ideer fra distriktet. 

Det jobbes nå med å finne 10 deltakere til første runde av StartUpp lokalt i Sigdal, Modum og Krødsherad. 

Covid19

Benedikte mener at i år er det ekstra viktig med fokus på innovasjon og nye ideer. – Dette er et spesielt år for mange. Mange har blitt permittert og mange har blitt satt i tenkeboksen pga. covid19. Det er derfor enda viktigere å heie frem de med gode ideer. Målet med StartUpp er å dyrke de gode ideene og bygge kultur for innovasjon og nyskaping. Etter suksess med StartUpp i 2019 kjøres nå konkurransen lokalt for andre gang i Sigdal, Modum og Krødsherad.

Marti Kaggestad, Benedikte Pettersen og Gro Moen - jakter på den store nye ideen.

Marti Kaggestad, Benedikte Pettersen og Gro Moen - jakter på den store nye ideen.

Idékonkurranse
Startupp er en kombinasjon av konkurranse og læringsprosess – og i potten ligger fine premier. Flere regioner i Viken er med på å gjennomføre StartUpp og finalistene møtes til en stor finale i Drammen i november. – Her får en virkelig mulighet til å kaste seg rundt, lære mye og komme i kontakt med både nettverk og investorer sier prosjektlederen. 

Hidden-gründeren deler sine tips
Første samling er en lokal workshop i oktober, der deltakeren skal lære å pitche sin idé. Vinneren av StartUpp 2017 i Hallingdal og gründeren bak «Hidden», Pål Rørby kommer for å dele erfaringer og lære bort sine tips og triks for et godt innsalg til investorer og samarbeidspartnere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Skikkelig kick-start
- Vinneren av finalen får en kick-start-premie fra DNB, røper Benedikte. De skreddersyr et to-dagers kompetanseprogram i Oslo der vinneren får besøke bankens miljøer i Oslo, hvor blant annet «Oppstartslosene», «Innovasjonsgarasjen» og «Digital House» er sentralt. I tillegg tas vinneren med til aktuelle co-working og startup-miljøer i hovedstaden. DNB dekker også overnatting for 2 personer. – Dette er jo rett og slett tilrettelegging for at vinneren skal få en knall start på sin idé, avslutter en entusiastisk prosjektleder.

9073

Fakta om StartUPP 2020

  • Søknadsfrist 1.oktober 2020
  • Nettside: www.startupp.no
  • Idekonkurranse hvor en lærer å Pitch, utvikle sine ide og kan vinne 30.000 kr!
  • Første runde er lokalt i Sigdal, Modum og Krødsherad!
  • Åpen for alle som har en ide både innen reiseliv, produksjon, eiendom, tjenester eller nye produkter.
  • Det er et samarbeidsprosjekt lokalt med flere aktører - Etablererkontoret i Buskerud Næringshage, lokalt næringsliv, Modum næringsråd og lokale kommuner.
  • Flerre regioner gjennomfører StartUpp lokalt før en felles finale i Drammen i november.
  • Er finansiert av Buskerud fylkeskommune i samarbeid med Næringslivet og kommuner.

For spørsmål og kommentarer, kontakt:

Benedikte Pettersen

Tlf: 47616136

Prosjektleder StartUpp