Artikkel Annonseinnhold

22. desember: NYG – hjemmekontor og spennende oppdrag

Annonseinnhold: Innholdet i denne artikkelen er betalt av annonsør og kan inneholde annonselenker/ og eller produktplassering.
Hjemmekontor trenger ikke å være bare nitrist! Gjengen i NYG har laget en film om hverdagen på hjemmekontor. Her kan du se filmen. Du kan også lese om noen av de spennende, lokale oppdragene NYG har hatt i året som har gått.

Siden august 2018 har NYG hatt avdelingskontor i Sigdal, nærmere bestemt Prestfoss. Her har grafisk designer Ida Ulland Stjernløw og tekstforfatter Mari Landerud Haugen sine faste plasser. Det er også åpen dør for kollegaene i Mjøndalen – når det er mer normale tider enn 2020 har vist seg å bli.

I Mjøndalen ligger nemlig NYGs hovedkontor. Her jobber det rådgivere, designere, webutviklere, fotografer og filmskapere.

– En fin gjeng med kreative hoder som ser fram til å løse nye utfordringer for våre kunder, også i 2021. Forhåpentligvis kan vi også møtes mer på kontoret både i Prestfoss og Mjøndalen neste år, oppsummerer daglig leder Sondre Nygård.

Sondre Nygård, daglig leder i NYG.

Sondre Nygård, daglig leder i NYG.

Dokumenterte tilværelsen på hjemmekontor

Som mange andre med kontorjobb, har 2020 vært preget av mye hjemmekontor og alenetid også for NYG-erne. I filmen under kan du se hvordan dette har gått for seg.

Mange spennende jobber i 2020

I 2020 har NYG jobbet med mange spennende kunder, både i Sigdal og i områdene rundt. Her kan du lese om noen av dem.

Digital kommunikasjon for Sigdal kommune

– Ganske raskt etter at Norge stengte ned, kom Sigdal kommune på banen og ønsket hjelp til å kommunisere med de ansatte, innbyggerne og fritidsbeboerne i kommunen. De hadde etablert krisestab og trengte en effektiv kanal for å nå ut med aktuell informasjon til mange mennesker. Sammen med kommunen etablerte vi raskt en plattform her på sigdal.no og YouTube, for publisering av videoer. Siden mars er det produsert nærmere 30 filmer hvor blant annet ordfører, kommunedirektør, kommuneoverlege og beredskapssjef har gitt nyttig informasjon til folk, forteller Sondre Nygård.

Fra en av Sigdal kommunes sendinger.

Fra en av Sigdal kommunes sendinger.

Kampanje for Visit Norefjell

– I sommer kjørte vi en stor kampanje for Visit Norefjell. Bakteppet var koronasituasjonen og at «hele Norge» ville feriere i eget land denne sommeren. Visit Norefjell ønsket å nå ut til folk på Østlandet og synliggjøre seg som en attraktiv destinasjon, også på sommeren. Her finnes jo et enormt utvalg av varierte og gode opplevelser. Hele kampanjen var digital, og tilbakemeldingene vi har fått i ettertid har vært gode, sier Sondre.

9433

Fjellstøtt – ferdigbehandlet panel og kledning fra Eggedal Sag

– Eggedal Sag hadde allerede produsert ferdigbehandlet panel og kledning i flere år, da de kom til oss med et ønske om å lage en merkevare ut av det. Vi har bistått med både navneprosess, design, tekstproduksjon og foto, for å nevne noe. Nå jobbes det med både brosjyre og websider, og vi gleder oss til alt er klart, sier Sondre.

9279

Sigdalskonferansen – digitalt og live fra Sandsbråten

– NYG har siden Sigdalskonferansens oppstart vært involvert i både synliggjøring og teknisk gjennomføring av arrangementet. I år bød koronoaen på en utfordring, ved at vi ikke kunne gjennomføre tradisjonell konferanse med publikum og gjester. Sammen med Sigdal Utvikling bestemte vi at vi kunne gjennomføre en light-versjon, med innslag og gjester via Teams. Vi rigget studio i prøvebohuset på Sandsbråten Panorama og gjennomførte sendingen. Fram til nå er den sett ca. 1400 ganger, forteller Sondre.

9434

Pickupsenteret fornyet seg

– Et annet spennende arbeid som nylig ble lansert, er den nye profilen til Pickupsenteret. De ønsket en ny og freshere profil, og en logo som ikke nødvendigvis viste en bil. Resultatet har blitt et moderne ikon som er mye mer anvendelig og som representerer hvem de er på en god måte. Framover skal vi fortsette å jobbe sammen med dem om å tenke helhetlig rundt deres kommunikasjon, sier Sondre.

9438

Tretopphytta – enkel booking online

– I tretoppene på Simostranda kan du bo og sove komfortabelt, tett på naturen og med dyrelivet som nærmeste nabo. Eierne av tretopphytta kom til oss med et ønske om å få på plass en informativ webside, og en enkel bookingløsning online. Vi har også skrevet tekstinnholdet på websiden. Bestillingene har strømmet på siden lanseringen, forteller Sondre.

9439

Sigdal.no – websiden du leser på nå

– Siden 2017 har NYG driftet sigdal.no sammen med Sigdal Næringsforum. Sigdal Næringsforum består av Sigdal Industriforening og Sigdal Utvikling, Visit Sigdal, Buskerud Næringshage, Sigdal kommune, faglag i landbruket og Prestfoss Handels- og Næringsforening.

– NYG står både for teknisk drift og innhold til siden. Vi tenker hele tiden på at artiklene skal være av høy kvalitet og ha et positivt fokus. Vi mener denne siden er en viktig plattform for å synliggjøre Sigdal som et attraktivt sted å bo, leve og skape, sier Sondre.

9435