Artikkel Annonseinnhold

20. desember: LY Hytta – moderne hytter, tett på naturen

Annonseinnhold: Innholdet i denne artikkelen er betalt av annonsør og kan inneholde annonselenker/ og eller produktplassering.
Ideen bak LY Hytta lå til modning i bakhodet på daglig leder Bjørn Olav Leer i flere år. I 2019 ble drømmen endelig realisert, med lansering av verdens første LY hytte på Hyttemessen på Hellerudsletta. I år har pågangen vært enorm, med flere hundre henvendelser fra potensielle hyttekjøpere.

– Tanken bak LY Hytta er å gi flere muligheten til å kjøpe en moderne hytte med særpreg, til en fornuftig pris. Våre hytter lages av håndverkere som har solid erfaring innen tømrerfaget, og som vet hva de driver med, sier Bjørn Olav.

I utviklingen av hyttene har han samarbeidet med arkitekter hos DRMA. Sammen har de tenkt på hva en ny generasjon hytteeiere ønsker seg.

LY Hytta består av to hovedvarianter – Fri og Glimre. Innenfor disse to hyttene kan du gjøre tilvalg. Det er også mulig å tilpasse størrelsen noe, for eksempel ved å sette et anneks sammen med hoveddelen av hytta.

– LY Hytta er ikke bare et fornuftig og stilfullt valg. Det er også et valg for fremtiden, forsikrer Bjørn Olav.

Hyttene bygges med kortreiste og holdbare materialer, og har mulighet til å være 100 % selvforsynte. LY Hytta er dermed et naturlig valg for deg som ønsker å komme tett på naturen med god samvittighet.

LY Hytta har produksjonslokaler i Nedre Eggedal. Her realiseres mang en hyttedrøm mens både materialer og de som jobber har det varmt, tørt og godt.

– Dette gjør byggeprosessen enklere, mer effektiv og bedre for miljøet. Når hytta er klar, kan den fraktes akkurat dit du vil – enten det er på toppen av et fjell, nederst i en dal eller langs elvebredden, forteller Bjørn Olav.

Sikter høyt

2020 har vært et år der mange har tenkt nytt om hvordan de tilbringer fritid og ferie. Kanskje er det noe av bakgrunnen for den store pågangen LY Hytta har merket.

– Siden juni vi solgt over 10 hytter, og vi har fått flere hundre forespørsler fra folk som er interessert i å vite mer om LY Hytta, forteller Bjørn Olav.

De har levert fire hytter i år, og alle er satt opp lokalt. Den store pågangen gjør at Bjørn Olav og co våger å sikte høyt for LY Hytta.

– Vi sikter høyt, med jevn økning i salg av hytter, utvidelse av produksjonen og ansettelser av nye folk, sier han.

Oppfyller hyttedrømmen med LY Hytta

Her kan du se to korte filmer som følger prosessen til et ungt par som skal kjøpe sin første hytte. Den skal settes opp i Søtelifjell hytteområde, rett ved Trillemarka.

Filmen under viser valg av riktige løsninger og interiør. Her er de hos Nedre Eggedal Hyttemøbel.

Nå kan du prøvebo LY Hytta

På Øvre Reinsjøfjell hytteområde i Flå kommune, ligger prøvebohytta til LY Hytta. Her kan du selv teste ut hvordan det er å tilbringe noen dager i LY Hytta. Er du interessert i å prøvebo, hører Bjørn Olav gjerne fra deg!

Sjekk også ut lyhytta.no for mer informasjon om hyttene.