Hytteområder

Haglebu

Haglebu har utviklet seg til å bli et velkjent hytteområde på Østlandet. Ikke uten grunn. Nærhet majestetiske fjelltopper, milevis av preparerte skiløyper og egen alpinbakke er bare noe av det som gjør Haglebu attraktivt.

Les mer

Tempelseter

Tempelseter er hytteområdet som gir deg umiddelbar nærhet til det praktfulle snaufjellet. Ideelt for familien som ønsker et moderne hytteliv, men samtidig ha nærhet til en rik og mangfoldig natur.

Les mer

Djupsjøen

10 minutters kjøring fra Eggedal sentrum ligger et vakkert plassert hytteområde, rett langs vakre Djupsjøen.

Djupsjøen

Skareseter

Skareseter ligger rundt 13 km nordvest for Eggedal sentrum, med strålende solforhold og utsikt mot Gaustadtoppen, Holmvassnatten og Gråfjell. 

Skareseter

Skallandslia

Skallandslia er et etablert hytteområde nordvest i Eggedal. Området kjennetegnes av svært rolige omgivelser, solrike tomter og lun beliggenhet.

Skareseter

Eggedal Vestfjell

Eggedal Vestfjell er et hytteområde som ligger 10 minutter fra Eggedal sentrum, 800 meter over havet, med vakkert utsyn over Trillemarka.

Eggedal Vestfjell

Reinsjøfjell

Reinsjøfjell Hytteområde er et nytt tomtefelt med solrike selveiertomter inntil et stort fjellvann, Helgevatnet, mellom Haglebu og Bromma. Tomtene har høy standard med helårsvei, strøm, vann, avløp og flat adkomst inn i tomtefeltet. Oppkjørte skiløyper i flott terreng og kort vei til alpinbakker.

Reinsjøfjell