NYG Reklame

Mobilnavigasjon

Firmadetaljer

Ved å tilby et bredt spekter av tjenester innen både trykte og digitale medier, er NYG Reklame en etablert totalleverandør av reklame. Våre tjenester skal skapes gjennom kundenes ønsker og behov.

1. august 2018 åpnet vi avdelingskontor på Sigdalsenteret i Prestfoss, i tillegg til at vi fortsatt har kontor og produksjonslokaler i Solbergelva. Med kontor i Prestfoss kan vi samarbeide enda tettere med våre kunder i Sigdal. Samtidig gleder vi oss veldig til å skape verdier sammen med nye kunder i området.

Vi ser et stort potensial for nærings- og reiselivet i kommunen. Flere veletablerte bedrifter har klare vekstambisjoner, og det vil garantert dukke opp flere friske nykommere. Mange er eksepsjonelle på det de gjør, men det er ikke alltid like lett å kommunisere dette ut i markedet. Her ønsker NYG å bidra.

Hva kan NYG gjøre for deg?

Konsept
Vårt råmateriale er innsikt og ideer. Vi utarbeider konsepter for blant annet visuelle profiler, filmer, arrangementer og digitale løsninger.

Strategi
Hvorfor er din bedrift unik? Vi hjelper deg med å lage tydelige strategier som utgjør grunnfjellet for din kommunikasjon.

Design
Design skal kommunisere det unike med din merkevare. Vi designer alt fra enkle annonser til komplette grafiske identiteter.

Utvikling
Din nettside er ofte det første som møter potensielle kunder. Vi utvikler digitale løsninger som forenkler kundereisen.

Profilering
Vi har stor tro på kraften i tradisjonell profilering. Med egen produksjonsavdeling leverer vi blant anent skilt, tekstiltrykk og bildekor.

Film og foto
Film og foto er fantastiske virkemidler for å forsterke et budskap. Vi hjelper deg med å bruke film og foto til å forklare, forenkle og formidle.

Annonsering
Synes du ikke, finnes du ikke. Så enkelt er det. Vi gjør din bedrift synlig og relevant gjennom effektiv annonsering på nett.

Messe og stands
Vi leverer standardutstyr som rollups eller messevegger, men kan også designe og produsere unike helhetsløsninger som gjør at du synes.

 

Er du en match?

NYG ønsker å jobbe med bedrifter som er opptatt av utvikling og som ønsker å utfordre nåtiden. Dersom du føler deg truffet av beskrivelsen, ser vi fram til en kaffekopp med deg.

Bedriftsfaner

Besøk oss

Sagveien 2, 3350 Prestfoss Veibeskrivelse

Ring oss

924 36 713 Ring nå

Mail oss

mari​@nygreklame.no Send E-post

Utforsk mer

www.nygreklame.no Besøk nettside

  • Mandag: stengt (tilgjengelig på tlf)
  • Tirsdag: 8:00 - 16:00
  • Onsdag: 8:00 - 16:00
  • Torsdag: 8:00 - 16:00
  • Fredag: 8:00 - 16:00
  • Lørdag: stengt
  • Søndag: stengt