LAN i høstferien

Kickstart høstferien med LAN i Hopphallen ved Vikersundbakken!

Suksessen med LAN i Vikersundbakken gjentas! Nå arrangeres det i høstferien for at det ikke skal kollidere med The Gathering i påsken neste år.

Vi har gleden av å invitere barn og unge til LAN i Hopphallen ved Vikersund hoppbakke fra fredag 30. september kl. 18 til mandag 3. oktober 2022!

Arrangementet har en øvre aldersgrense på 25 år, og vi anbefaler personer over 25 om å heller melde seg som crew. Vi legger til rette for eget soveområde, og tillater overnatting for alle som går på 7. trinn og opp.

Går du under 7. trinn på skolen har du mulighet til å delta på arrangementet på dagtid, mellom klokken 08:00 og 22:00

Kickstart høstferien og ta med deg PC'n din for 3 dager sammenhengende gaming!

Det blir fiber-nett, mørk hall, konkurranser, matservering og soving på gulv!

Fredag kl. 18:00 åpner dørene. Vi gjør vårt beste for å organisere sitteplasser slik at du kan sitte sammen med vennene dine!

Klokka 20:00 slukker vi lyset i hallen og LANet er i gang!

Det blir servert middag kl. 21:00 på fredag. De andre dagene blir det servert frokost, lunsj og middag. Spikra meny kommer senere, men pizza, pølser og nudler står på ønskelista! Brødmat til frokost og påsmurt baguette med ost og skinke til lunsj.

Det blir servert melk og juice til frokost, utover dette serveres det vann! Ta med det du vil drikke. Har du allergier gi oss beskjed om dette i påmeldingsskjema på hjemmesida.

Arrangementet er selvfølgelig rus og alkoholfritt! Det forventes god folkeskikk og arrangører på tar seg retten til å advare og utvise personer hvis de ikke oppfører seg.

Har foreldre/foresatte spørsmål om arrangementet kan de lese foreldreinfo på nettsiden eller ta direkte kontakt med oss! Vi slår gjerne av en prat!