«Store endringer – store muligheter»

Hold av 24. november for en uforglemmelig dag på Norefjell Ski & Spa. Da er det nemlig klart for Sigdalskonferansen 2022! Temaet er «Store endringer – store muligheter».

Publikum kan vente seg en spennende konferanse med Eirik Newth og Kjell A. Nordström blant foredragsholderne. Konferansen finner også i år sted på Norefjell Ski & Spa, og med det er rammene satt for en storslått dag med nye perspektiver, nettverksbygging og gode opplevelser. Sigdalskonferansen arrangeres av Sigdal Utvikling.

Eirik Newth kommer til Sigdalskonferansen 2022.

Eirik Newth kommer til Sigdalskonferansen 2022.

Eirik Newth

Eirik Newth er utdannet astrofysiker, og har siden 1990 vært forfatter og formidler av vitenskap, teknologi og fremtidstenkning. Han har skrevet et halvt tusen artikler og 22 bøker som er oversatt til 20 språk, er en landets mest siterte bloggere, fast spaltist i VG og Mandag Morgen og hyppig brukt mediekommentator.

Kjell A. Nordström kommer til Sigdalskonferansen 2022. Foto: Emma Svensson.

Kjell A. Nordström kommer til Sigdalskonferansen 2022. Foto: Emma Svensson.

Kjell A. Nordström

Kjell A. Nordström har 25 års erfaring i å arbeide med multinasjonale bedrifter og som rådgiver eller konsulent for flere store multinasjonale bedrifter over hele verden. Han har doktoreksamen i International Business fra Handelshøyskolen i Stockholm. Han har publisert seks bøker og mange artikler om internasjonalisering av bedrifter. Nordström er en ettertraktet foredragsholder, og langt fra en vanlig «business-guru». Han leverer revolusjonære budskap på en revolusjonær måte.

Hold av datoen!

Hold av datoen, 24. november 2022. Mer informasjon om flere foredragsholdere, billetter osv. kommer.