Artikkel Bo og jobbe

17. mai i Sigdal

Årets 17. mai blir annerledes, men det blir fortsatt en festdag! Her er programmet for Sigdal.

Kl. 10.30
Gudstjeneste ved Eggedal eldresenter. Eggedal skole og ungdomskorps spiller. Det vil ikke være mulig for andre å komme på denne gudstjenesten, da den er forbeholdt beboerne på eldresenteret, og vi fortsatt må forholde oss til nasjonale retningslinjer i henhold til smittevern.

Gudstjeneste med sogneprest Lise Kleven blir lagt ut på facebooksiden Den Norske kirke i Sigdal og Eggedal kl 08.00.

Kl. 11.00
Veteranbiler kjører fra Eggedal sentrum. De vil kjøre ut til Foss bru der de deler seg, noen kjører om Ulberg og videre ut til Sigdalsheimen, og noen fortsetter langs hovedveien ut til Hole bru og kjører om Eidal ut til Prestfoss.

Kl. 12.00
Gudstjeneste på Sigdalsheimen. Sigdal skole og ungdomskorps spiller. Det vil ikke være mulig for andre å komme på denne gudstjenesten da den er forbeholdt beboere og vi fortsatt må forholde oss til nasjonale retningslinjer i henhold til smittevern.

Kl. 12.30 
Dagens tale ved ordfører Tine Norman publiseres på Sigdal kommunens facebookside og hjemmeside.

Kl. 12.30 Kjører veterantraktorer fra Prestfoss og rundt Soneren. Veteranbilene fortsetter ut vestsideveien og hovedveien ut til Bye/Rabbenveien og ender opp ved Kolsrud Bru og kjører hovedveien tilbake til Prestfoss. 

Kl. 13.00
Synger hele Norge Ja vi elsker – syng med der du er!

Det vil bli brukt droner til filming av folk som står langs veien så vi oppfordrer alle til å stå langs veien å vinke til bilkortesjen når den kommer. Det vil også bli filmet på Eggedal eldresenter og ved Sigdalsheimen.

Legg gjerne bilder på instagram og hashtagg med #mittsigdal. Send bilder på melding på kommunens facebookside eller på epost til tone.eidal.frovoll@sigdal.kommune.no så lager vi 17. mai album og deler med dere på facebook, lyder oppfordringen fra kommunen.

Vi håper dere alle får en fin 17. mai!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bli med og lag dekorasjoner til 17. mai

Har du laget stjerne til Sigdal kommunes stjernelag? Nå håper kommunen mange vil bli med og lage 17. mai-dekorasjoner i samme ånd. 

17.mai-pynten kan du levere til Sigdal kommune eller Eggedal Eldresenter, så sørger de for å pynte opp ved Sigdalsheimen og ved Eldresenteret.

Du kan også lage pynt og henge ute hos noen som du savner, eller som kanskje ikke kan komme utendørs 17. mai.

Her ser du noen eksempler på hvordan du kan lage 17. mai-dekorasjoner.